Ik word beroemd !

Ik kreeg vandaag een telefoontje van Reade revalidatie.
Ik heb in 2015 volgeplakt met elektroden en onder het oog van 3 camera’s een paar rondjes gelopen over een soort catwalk. De artsen vonden de opnames zo goed dat ik gevraagd ben of ze getoond mogen worden aan een publiek van artsen in opleiding.
Het is niet helemaal de manier waarop ik gehoopt had beroemd te worden, maar dan heeft het in ieder geval nog nut gehad.
Want ik ben er zelf geen drol mee opgeschoten.
Na 2 vergeefse pogingen om mijn lopen met botox-injecties te verbeteren, heb ik een rollator aangeschaft.
En na een valpartij gevolgd door een bezoek aan de spoedtandarts, heb ik hem ook maar in gebruik genomen.
Normaal zou ik dit op MS-web zetten, maar daar ben ik een paar maanden geleden geband wegens brutaal. Je mag niet zeggen dat het MS-web forum vol staat met kwakzalverij. Vorige week is voor de zoveelste keer onweerlegbaar aangetoond dat ook CCSVI ( een ingreep waarbij de aderen in je hals opgerekt worden, zodat ze meer bloed doorlaten ) echt niet helpt.
“We’ve got this tension between science and social media,” researcher says
Nee, een dieet ook niet.
Echt niet.

Ik heb de gezelschapsdame van het Leger des Heils opgezegd. Ik heb even geen zin in gepraat. Ik ben nog steeds kwaad om S.
Ik voel me zo langzamerhand een aap in een dierentuin.
Op zich waardeer ik de bananen, maar die bezoekers kunnen me gestolen worden.

Ik ga heel langzaam vooruit met de elektrische fiets. Ik heb hem aangesloten op mijn computer, dus ik kan nu op afstand zien wat er naar het display gestuurd wordt en ik kan het fietslicht bedienen met mijn toetsenbord.
Volslagen nutteloos, maar de meeste mensen kunnen dit niet en daarom is het leuk.
Sparta heeft de informatie over zijn Ion systeem goed ingepakt in patenten, trade-secrets en non-disclosure agreements. Als je een batterij demonteert, gaat hij nooit meer werken, al doe je het nog zo voorzichtig. De droom van elke hacker. Ik heb geen zin om 500 euro uit te geven om er achter te komen welke signalen een gezonde batterij genereert.
Het is me na wat speuren op het web wel duidelijk dat kapotte elektrische fietsen idioten aantrekken zoals een lamp langpootmuggen aantrekt.
Ik ben bang dat dat mijn reputatie niet echt bevordert.
Ik vond een blog van iemand die schreef ( in een soort Nederlands dat ik nog niet kende ) over hoe hij extra batterijen aangesloten had om de actieradius te vergroten, compleet met foto’s van zijn net niet afgebrande huis.
Niet alleen idioten, overigens. Er was ook een TU ingenieur die erg nuttige informatie had, hoewel niet alles bleek te kloppen.

Read Offline:

10 thoughts on “Ik word beroemd !”

 1. Ion batterijen vlogen toch steeds in de fik in de Boeing Dreamliners? Misschien kan die winkel je uit de “droom” helpen. 🙂

 2. Sparta heeft heel slim hun systeem “ion” genoemd, hoewel het niets te maken had met lithium-ion batterijen. Er zitten nikkel-metaalhydride batterijen in. Die wegen 2 keer zoveel en daarom zijn ze maar 240Wh, anders zou je de fiets helemaal niet meer kunnen optillen.

 3. Veel verhalen in één blog. Zolang je hierop je ei nog goed kwijt kunt, is de dame van het Leger des Heils waarschijnlijk niet nodig idd …

 4. Ja. Het enige nadeel is, dat iedereen het kan lezen. Ik kan het mensen die niet welkom zijn wel moeilijk maken om mee te lezen, maar onmogelijk is het natuurlijk niet.

 5. Niet oplossen van het 003-probleem kan ook een goede kant hebben. Ik ken hier iemand die binnen een half jaar drie elektrische fietsen is kwijtgeraakt. Geen zware ketting hielp en toen ze achter slot en grendel stonden, werden die opengebroken. Die dingen schijnen ergens veel op te kunnen brengen. Maar waar dan? Jij zou je kapotte fiets met een stiekeme tracker buiten kunnen zetten…

 6. Ik zou natuurlijk ook gewoon 40 kV op de handvatten kunnen zetten, zodra ik een hartslag meet.
  Er zijn alleen 2 probleempjes :
  – het is illegaal
  – ik ben weleens vergeetachtig

  Ik word begluurd hier.
  Geen idee waarom. Ik schrijf alleen maar over mijn eigen geneuzel. Ip-bans helpen niet.
  Als ik echt iets te verbergen had, bleef het wel verborgen

 7. Kan dat laatste iets te maken hebben met je server voor OBA? Ik heb begin maart ruim een week tevergeefs gezocht naar de site, zonder dat er ergens een fout- of storingsmelding was te vinden. Nou heb ik geen weblog, dus…

 8. OBA was uit de lucht door een actie van onze ( waardeloze ) hostingprovider Versio. En doordat niemand zich meer druk maakt om OBA, duurde het ook heel lang voordat iemand mij een mailtje stuurde.

 9. Stuur mij een meeltje. Dan bewaar ik je adres om je te waarschuwen als oba er weer niet is. Ik kijk er praktisch elke dag.

 10. Je wordt misschien wel beroemder door je fiets op de pc aan te sluiten.

Leave a Comment

Your email address will not be published.