Cees is het liegen nog niet verleerd

Internet vergeet niets. Het hele “gevangenisdagboek” van Cees is opgeslagen, zodat we makkelijk konden aantonen dat hij zichzelf voortdurend tegensprak. Als iemand schreef : Cees dat is niet zo handig om te zeggen, in jouw omstandigheden, dan paste Cees zijn verhaal gewoon aan. En wie beweerde dat er eerst iets anders stond, was een leugenaar en een fantast, en uit op zijn ongeluk.

bron

Intussen is Cees weer volop aan het schrijven en sympathie aan het verzamelen. Ik mag toch hopen dat hij het niet voor elkaar krijgt om nog een keer met een zak vol geld af te reizen naar de derde wereld om daar zijn “hulp” aan te bieden.

Read Offline:
This entry was posted in Cees-in-Cambodja. Bookmark the permalink.

5 Responses to Cees is het liegen nog niet verleerd

 1. fred van der wal says:

  Goed dat hier aandacht aan wordt gegeven. Het verwondert mij nog steeds dat een aanzienlijk aantal webloggers die beter zouden kunnen en moeten weten deze geraffineer de CC nog steeds de hand boven het hoofd houden en beweren dat hij onschuldig is ver oordeeld.

 2. ISIS says:

  Precies!
  Liegen en bedriegen …zichzelf goedpraten, hoort bij de psychopathie van een pedoseksueel.
  Netwerken via de ouders van kinderen ook.

  Het is allemaal zo doorzichtig.
  Zo crimineel dat het nog steeds aan de gang is.
  Het is vreselijk om het via internet weer te lezen hoe die smeerlap doorgaat.
  Vreselijk!!!!!

  Heel goed dat je er aandacht aan schenkt!
  Heel goed!!!

  Vriendelijke daggroet voor jou!

 3. Johan HvD says:

  Dan schiet ik ook maar even door. Echter zonder wapengeweld, maar met woorden die verdragen dienen te worden, ook door Cees.

  Het verwondert mij dat Cees altijd zo “vol goede moed” is. Ik herinner mij nog dat hij destijds op het VKblog een artikel had geplaatst, dat rechtstreekse plagiaat was van een columnist, waarvan ik de naam niet meer weet.
  Nadat hij door de mand was gevallen, deed hij dat af met breed armgezwaai in de trant van “zo erg is het toch allemaal niet…”.

  Iemand zit niet voor niets tien maanden in de gevangenis. Organisaties als TdH en APLE zijn uiteindelijk geen kleine jongens, zogezegd. Het lijkt mij niet dat deze organisaties zo maar wat in het luchtledige rommelen.

  Daarbij komt het mij ook vreemd voor dat Cees zich hult in stilzwijgen.
  Eerlijk gezegd, wanneer mij zoiets zou overkomen (niet alleen de avonturen in het Verre Oosten, maar ook plagiaat plegen) dan zou ik eerst wel eens even grondig nadenken over wat verder te doen en niet plompverloren gewoon doorgaan met alles alsof “ik degene ben die het altijd bij het rechte eind heeft”.
  Het lijkt er verdacht veel op dat Cees een dik schild om zich heen heeft getrokken. Een weldenkend mens weet waar hij aan begint. Zeker wanneer hij naar verre oorden vertrekt.

  Maar ja, aan de veren kent men de vogel en eveneens maken kleren de man…

 4. fred van der wal says:

  Duidelijk vermeld door beklaagde CC met enige triomfantelijkheid in zijn verslag het feit dat er een groot bedrag aan de rechter is betaald om een gunstige uitspraak te verkrijg en. In de gevangenis bleek hij zijn hobby ook nog te kunnen uitoefenen. Wat wil een veroordeelde nog meer?

 5. Kinder lijk eenvoudig : Cees is voorlopig nog niet Uitge- l u l d ..ook al spreken velen en de “Hàrde bewijzen”van Het Lid-woord het tegendeel ..

Leave a Reply

Your email address will not be published.