Raad de blogger

hint :
Hij laat mensen 4 dagen voor zich werken zonder bedankje, heeft een hele grote mond, maar haalt elke reactie die hem niet bevalt weg, hij snapt niet hoe een computer werkt, of een camera, maar heeft een sterke drang anderen hierover de les te lezen. Hij ziet zichzelf als een creatief genie die door anderen schaamteloos gekopieerd wordt.

Er zijn misschien meerdere goede oplossingen, maar er is maar 1 hoofdprijs.
Wat die precies is, moet ik nog bedenken.

Het gaat niet over Mihai, maar hij krijgt wel een troostprijs :


Read Offline:
This entry was posted in MyBlog. Bookmark the permalink.

48 Responses to Raad de blogger

 1. Aline says:

  Sorry, denk niet dat ik het blog van de persoon die jij beschrijft ken… dus dan gaat het niet lukken om ook maar een zinnig antwoord te geven… 😉

 2. Appelvrouw says:

  Mijn broer

 3. Beukmans says:

  Ik ben het niet want ik geef direct toe dat ik niets weet maar alsjeblieft noem geen namen, ik heb je best hoog zitten maar het zou afbreuk doen aan hoe ik naar je kijk.
  Kan me voorstellen dat je soms pissed of bent maar hier sta je toch boven?
  Slaap er nog een nachtje over ajb.

 4. beheerder says:

  Jij bent het niet :-)( jullie beide )
  De web-log helpdesk kent vast meerdere kandidaten. Daarom wil ik ook niet op een help-desk werken.

  Misschien verloot ik nog wel een troostprijs.

  @Beukmans : het gaat niet over mij, ik ben verontwaardigd over hoe anderen behandeld worden.

 5. Beukmans says:

  Ook dat kan ik wel begrijpen, ben ook eens over de schreef gegaan (voor een ander) maar had daar later spijt van.
  Er is altijd wel een andere manier te verzinnen toch?

  Fijn weekend!

 6. beheerder says:

  @Appeltje !
  Je zat tussen de reclamefolders 🙁

 7. jan krosenbrink says:

  als niemand het raadt, komt ie vast zelf uit de kast

 8. Xiwel says:

  Ik gok op Jacob H, maar ik had het ook zelf kunnen zijn.

  (NB Ik accepteer geen prijzen, heb ik nooit gedaan.)

 9. Het lijkt opvallend veel op mij.

 10. Appelvrouw says:

  En dat terwijl ik zelf een Nee-Nee sticker op de deur heb.

 11. Lidy says:

  Tja, wie zal het zijn, geef hem in elk geval een borrel van florijn, laat ie fijn zijn. 🙂

 12. Lidy says:

  Maar voor mij heeft beukmans de hoofdprijs gewonnen met zijn advies aan jou!
  Dat wou ik nog even kwijt.

 13. Jezzebel says:

  @Knuts, ik ken er wel een paar die in dit profiel passen.
  Wie is het?
  .

 14. beheerder says:

  Als ik dat vertel, knalt mijn reuring-indicator helemaal door het plafond.
  Je hebt trouwens niet gewonnen. Wij moeten streng zijn.

 15. P.H.M van de Kletersteeg says:

  Kan beukmans niet zijn; die banned gewoon, met of zonder reden.
  uh….Antoinette dingest?
  Cees in Cambodja? nee dat kan niet, die valt op de kleintjes
  Is het een ex masseur mischien?
  Mihai klaagt nooit; hij zeurt weleens maar allez.
  Koning?
  Geef het op…

 16. lidy says:

  Ojee, voordat er misverstanden ontstaan. Ik bedoelde het positief. M.a.w. ik ben het dus helemaal met Beukmans eens.

 17. beheerder says:

  PHM :
  Er is niemand die zo vaak geband wordt als jij. Als je voor elke ban een euro kreeg, kon je bijna stoppen met werken. Ik leer mensen hoe ze de baas kunnen blijven over hun eigen blog, dus een aantal daarvan heb je aan mij te danken. ( bij VKblog kon je gemakkelijker inbreken ) Je hebt niks gewonnen.

 18. Beukmans says:

  In stilte had ik de hoop dat je dit blog zou verwijderen na een nachtje slapen.
  Helaas zie ik dat er iets aan het ontstaan is waar ik me niet thuis bij voel, sorry Knutsel.

  Het is je goed recht om te plaatsen wat je wil want het is je eigen blog, of het de sfeer bij OBA goed doet betwijfel ik. Niemand zit op een publieke schandpaal te wachten denk ik, dat is iets uit de Middeleeuwen. Persoonlijk zou ik het anders hebben aangepakt. No hard feelings maar dit zou voor mij een reden kunnen zijn om te vertrekken bij OBA.

  Nu ga ik er een nachtje over slapen en als ik er morgen nog zo over denk zal ik Ina verzoeken om mij uit het OBA bestand te verwijderen.

 19. beheerder says:

  Ik ben OBA niet. Ik schrijf op persoonlijke titel, net als alle andere leden. Zelfs Ina scheidt zorgvuldig haar rollen als blogger en als beheerder OBA. “Beheerder OBA” kan iedereen zijn, als Ina binnenkort op vakantie gaat, doet iemand anders het. Ik ben de programmeur die software maakt voor OBA en tevens goed bevriend met Ina, maar dat zijn wel meer mensen. Dit blog is een reactie op een ander blog dat er nog steeds staat. Niet het eerste. Er wordt voortdurend met modder gegooid, vooral uit afgunst en rancune, voornamelijk door ex-VKbloggers die nog even willen “afrekenen” met een van de leden.

 20. P.H.M van de Kletersteeg says:

  Valt nog wel mee denk ik.Kan natuurlijk zijn dat ik ergens gebanned ben waar ik nooit (meer) kom…Voor zover ik weet ben ik maar 2 keer gebanned; waarbij een totaal zonder reden.
  Maar dat is niet zo erg, want die heeft niks te melden.

  Maar een ban omzeilen is niet moeilijk hoor.
  Gewoon een ander IP nr.
  Dat is de meest gebruikelijke manier; zie ook VK blog
  ——————-
  Geef je ook diploma kleutershool? Als ze een simpel blogje niet kunnen beheren….
  en-zoals de geschiedenis heeft geleerd met de VK- NIET modereren is de beste moderatie.
  Maar er zijn er die of te dom of te hardleers ervoor zijn.

 21. beheerder says:

  hint :
  probeer mensen niet te overbluffen op gebieden waar je zelf geen expert bent. Jij hebt verstand van staal, niet van computers. Iedereen weet waar je woont en wat je doet, hoe oud je bent, etc. ( Roemeense kamer van koophandel ).

  Je neemt geen ip-adres, je krijgt er een toegewezen.
  Ik kan de deur op slot gooien voor iedereen die niet uit Nederland komt.
  Je kan gebruik maken van een proxy server om je ip-adres te spoofen.
  Er bestaan lijsten met proxy-servers, die als blacklist gebruikt kunnen worden.
  Ik kan ook gebruik maken van een whitelist, om iedereen die ik niet ken buiten de deur te houden.
  Maar het kan nog simpeler, want wordpress kan je reacties tegenhouden of filteren.
  Dan kun je wel mijn blog lezen, maar je reacties komen echt niet door.
  VKblog was zo lek als een mandje. Je hoeft niets aan je ip-adres te veranderen om daar te kunnen reageren, de filtering gebeurt niet op netwerkniveau.
  Reken er niet teveel op dat je hetzelfde kan doen bij iemand met een eigen blog die echt geen zin in je bezoek heeft.

 22. Beukmans says:

  Ik weet dat je OBA niet bent Knutsel maar je bent in mijn ogen wel heel belangrijk voor OBA als persoonlijk betrokkene, daardoor heb je (ook in mijn ogen) een bepaalde verantwoording op je genomen.

  Nogmaals, mij maakt het niet uit wat je hier schrijft dat is je eigen verantwoording.
  Ik vind je persoonlijk een heel aardig mens en dit siert je niet.

  Punt is dat ik er moeite mee heb dat onder de OBA vlag mede-bloggers publiekelijk aan de schandpaal worden genageld, want als jij er mee begint dan kun je er op wachten dat er al snel anderen zullen volgen en binnen de kortste keer is de sfeer naar de gallemiezen en is al je harde werken voor niets geweest.
  Je ziet het nu al in de reacties dat er allemaal namen worden genoemd, hoe denk je dat mensen die het betreft (mij uitgezonderd) zich zullen voelen?

  Maar goed doe wat je denkt te moeten doen, uiteindelijk doe ik dat ook.

  Een fijn en wijs weekend gewenst!

 23. P.H.M van de Kletersteeg says:

  De info die je denkt te hebben is de info die ik je toesta te hebben.
  Anders zou je weten dat mijn expertise is staal, machinebouw, ontwerp van machine/apparaten, gieten, houtbewerking, proces techniek, vooral op conventionele systemen gericht, klein beetje landbouw, portret fotografie, verloren smeedtechnieken, verloren retoucheer technieken, verloren bedradingstechnieken, sterkstroomtechniek, bindtechniek en wat voedselproces techniek, plaatwerk en was gespecializeerd laswerk, wapentechniek.Oh ja, vergeet: geschoold sociaal werk.Nou heb ik er een paar niet genoemd, maar dat is niet zo van belang.

  Een ban is een technisch probleem; is altijd een technische oplossing voor.
  Voor zover dat nodig is.
  Als ik gebanned ben ergens, en ik kom er niet, betekent dat niets meer of minder dat ik er geen belang in stel te komen.

  Mijn expertise is dan wel niet software, maar daar heb ook zo mijn adressen voor.

  Oba was gestart als tegenhanget van VK; zou vrijer zijn, zou beter zijn en blablabla.
  Alleen; de betere schrijvers zijn verkast.
  Die zitten niet meer op VK.
  Maar ook niet bij OBA

  Om OBA succesvol te krijgen is bijna onmogelijk.
  Toen het VK begon, waren er maar een paar fora.
  Nu is het internet vol.
  En er zijn verschilende fora die niet bannen of wissen, wat trouwens altijd een bewijs van onkunde is.
  ook de “wettelijke noodzaak” is slap gelul; er is al een wet in NL.

  De VK blunderde, want die hadden veel bezoekers nodig–de reklame waarde en zo.
  Dat is niet relevant voor OBA
  Maar een forum dat alleen maar blogjes schrijft van hoe de geraniums staan bij Mien sluit zichzelf; kwestie van tijd.

 24. P.H.M van de Kletersteeg says:

  Zal een geheimpje vertellen.Er worden reacties van mij gezet uit NL en hiervandaan; alleen onder een andere naam.
  kan je filteren en bannen wat je wil…..
  Maar goed, wat ik ermee wil zeggen is dat blokkeren beperkt mogelijk is; en een technische probleem is.
  En ik weet niks van software; maar ik maak wel een lijst wat een programma moet doen en kunnen; aan de hand daarvan wordt een programma geschreven.
  Een programma doet alleen wat je hem vertelt te doen–meer niet.

 25. P.H.M van de Kletersteeg says:

  Vraag ik een ander IP, krijg ik dat.

 26. beheerder says:

  @Beukmans
  Het klopt dat ik niet kan overzien hoe anderen reageren op wat ik zeg.
  Ik kan niet in hun hoofden kijken, alleen naar wat er werkelijk te zien is.
  Ik kan je verzekeren dat ik niet van plan ben nog meer mensen aan de schandpaal te nagelen. Dit stukje was een reactie op een werkelijkheid die nog steeds bestaat.
  Als ik het zou weghalen, zou dat uitgelegd kunnen worden als een gebaar van goede wil, maar ook als een toegeven dat de inhoud niet klopte.
  De inhoud klopt.
  100 %

  @PHM
  Elk systeem is te kraken, als je er genoeg middelen tegenaan gooit.
  De middelen die wij hebben zijn opgewassen tegen de middelen die jij hebt.
  Met andere woorden : je komt alleen binnen als het mag.
  Wat je over jezelf schrijft lijkt te kloppen met wat ik al wist, dus zo slecht is die informatie niet.

  Je kletst over OBA. Dat is nu net iets waar jij niets van weet, en ik wel. Je bent geen lid en je blogt ook niet. Voor jouw doelen is OBA misschien een vervanger voor VKblog, maar met die intentie is het niet opgezet.

 27. P.H.M van de Kletersteeg says:

  En die info is algemene info; de info die ik toesta dat mensen over me hebben–en niet meer.

  Natuurlijk blog ik hier niet; dat ik geen lid ben is ook logisch; ik blog er niet.
  Dat heeft dezelfde reden als dat er bloggers zijn die EN hier EN op de VK bloggen.
  Als je de leden vraagt zal 90% zeggen dat OBA is opgezet als alternatief voor de VK; de meeste bloggers waren eerst ook daar of zijn er nog steeds.

  Het voortbestaan van OBA hangt af van de VK; laat die hun blogs doorgaan, isOBA finito binnen een jaar.

 28. beheerder says:

  Je snapt het concept niet. Je kan niet bloggen bij OBA. Het kondigt alleen je blog ergens anders aan, inderdaad, dat kan ook bij de Volkskrant zijn. Je moet het niet vergelijken met een hotel, maar met de taxi die je er naartoe brengt. De kosten voor OBA bestaan voor het grootste deel uit de tijd die er in gestoken is. Erg veel geld kost het niet om het draaiend te houden, dus er is geen reden om er mee te stoppen. Een herstart van VKblog zou niets uitmaken. Het is maar de vraag of bloggers weer teruggaan van hun nieuwe plek naar het VKblog en bovendien maakt het voor OBA geen verschil waar de blogger zit, alleen of hij wil dat OBA hem aankondigt.

 29. P.H.M van de Kletersteeg says:

  Het laatste wat ik van de materie weet; en dan ga ik pitten.
  OBA is een vast adres.Dat kan wat inbouwen ter bescherming.
  Maar een aanvaller heeft meer mogelijkheden; een cyber aanval bv vanaf een paar proxy’s.
  Met een automaatje eraan.
  ben je met de eerste aanval klaar, krijg je een tweede.
  En zo kan je aan je computer genageld worden en weken werken; alleen om bereikbaar te zijn.
  Wat heb je dan gewonnen?

  Ik ga pitten; welterusten en prettig weekend.
  Juist.

 30. Beukmans says:

  Ik begrijp best dat je heel boos kunt worden wanneer iemand je het bloed onder de nagels vandaan haalt, zou ik ook zijn, wat hier de achtergrond van is weet ik niet en hoef ik ook niet te weten.

  Wanneer je er van overtuigd bent dat je in je gelijk staat is elk woord dat je besteed aan die ander een woord teveel, het zal dan pas stoppen wanneer jij stopt anders blijft het als een gezwel door etteren en ben je iedere keer weer boos.

  Mensen die je echt kennen weten wie en wat je bent en die nemen die negatieve verhalen niet serieus, dat zijn de mensen die er echt toe doen, wat kan jou de rest schelen. Al die negativiteit is slecht voor jou en voor dat waar je/jullie voor staat/staan is mijn overtuiging. Het trekt alleen maar mensen aan die er van genieten.
  Maar ik hou er over op, je bent geen domme jongen, je bent alleen boos.

 31. beheerder says:

  @PHM :
  Ik weet niet waarom we opeens een verhandeling over ddos aanvallen krijgen, je had het net over inbreken. OBA is geen creditcardmaatschappij. Als iemand een ddos aanval op ons uitvoert, zijn er meteen honderden websites op dezelfde host onbereikbaar. Dat soort vandalisme is strafbaar maar ik zie niet in hoe je iemand zo gek krijgt om OBA te willen aanvallen.
  Welterusten.

  @Beukmans :
  Als mijn reacties verwijderd worden, dan ga ik natuurlijk zelf iets schrijven. Het kan niet zo zijn dat er maar één spreekrecht heeft. Dat is precies wat me zo stoorde aan de Volkskrant, dat er midden in een heftig debat een zak over je hoofd getrokken werd, dat anderen konden doorgaan met je blog onderkladderen, terwijl jij geband was.

 32. P.H.M van de Kletersteeg says:

  Bij de volkskrant liepen een paar dingen door elkaar.
  het willekeurige bannen door de redactie; een (of mer) moderators die blogger waren en ook banden; het bannen van sommige bloggers.
  Daarnaast: ontbreken van regelemenen Laatste regel; de VK mag doen en laten wat ze wil zonder verantwoording af te leggen…
  Dan het groepje bloggers onder leiding van AD en in samenwerking met de moderators.
  Dat geheel heeft de VK genekt.

  Groot geheim: hoe ik dat voor elkaar zou krijgen–je weet toch alles over me?
  Voor 100 euro vanaf een gigantische computer van een NL universiteit.
  Zo simpel is dat.
  Maar dat is niet aan de orde.

 33. sufferd says:

  Ik zal wel dom zijn, maar wat een blog is weet ik nog steeds niet.
  Ook begrijp ik van vele bloggers niet wat hen bezielt van alles op internet te zetten.
  Misschien zit het er in dat praten gemakkelijker is dan luisteren, wie luistert moet wat een ander zegt vertalen naar z’n eigen gedachtenwereld.
  Internet discussie is dan ook wel getypeerd als ‘discussion of the deaf’.
  Voor Mihai heb ik begrip, hij probeert misstanden, vooral die veroorzaakt door het zionisme, aan de kaak te stellen.
  Wat zijn beweegredenen zijn weet ik niet, mijn begrip zal wel voortkomen uit mijn sociaal democratische opvoeding, wat primair betekent opkomen voor armen en verdrukten.
  Het principe van de VK moderatie, censuur, lijkt me helder, kritiek op Israel kan eigenlijk niet, kritiek op joden kan helemaal niet.
  Nu Israel sinds 1948 bestaat loopt dit soort censuur compleet vast, ook mensen van mijn leeftijd, de leeftijd van van Dries van Agt en Gretta Duisenberg, die tientallen jaren de zionistische verhaaltjes hebben geslikt, hebben doorgekregen dat we ons tientallen jaren in de maling hebben laten nemen, daarvan waren en zijn de Palestijnen het kind van de rekening.
  Gister demonstreerden naar verluidt 300.000 Israeliers tegen de uitbuiting door een paar rijke families.
  In het fundament van Israel, de VS, zijn door een rating agency eindelijk de scheuren blootgelegd, dat die scheuren er waren was al een tiental jaren bekend, in z’n laatste interview in functie zei Duisenberg wat toen niet alleen hij wist, dat de VS niet kon doorgaan met boven z’n stand leven.
  En het in bedwang houden van een anderhalf miljard Moslims, door enkele tientallen miljoenen joden, zoals een jood me eens schreef, lijkt ook op z’n eind te lopen.
  De wereld staat weer eens voor een grote omwenteling, iedereen zou dat door moeten hebben nu China de VS kapittelt.
  Helaas werkt het niet zo, het Britse imperium moest in 1917 worden gered door VS militair ingrijpen, desondanks wees Churchill in 1941 het vredesaanbod waarmee Hess naar Schotland vloog van de hand.
  Dat imperium is daardoor nu geheel verdwenen, imperia lijken nooit door te hebben wanneer hun tijd voorbij is, ook het Nederlandse imperium had dat in 1947 niet in de gaten.
  Obama heeft nu gezegd, wat iedereen ook al kon weten, dat de oorlog in Afghanistan heel duur is.
  En zo spijkert David, de Taliban, de nagels in de doodkist van Goliath, de VS, een reus waarvan de lemen voeten nu zijn blootgelegd.
  Of we nu weer een economische inéénstorting als in de dertiger jaren krijgen ?
  Ik ben er niet gerust op.

 34. P.H.M van de Kletersteeg says:

  Maar allez: on topic: grutte pier?

 35. P.H.M van de Kletersteeg says:

  fret van de wal

 36. Reine jRagolo says:

  Knutselsmurf,
  Toegeven je bent niet bang maar als ik zie dat je de hele discussie voert onder de naam van de beheerder van OBA adviseer ik je om toch wat voorzichtiger te zijn.

 37. beheerder says:

  @Reine : Je bent de domste kapotte grammofoonplaat die ik ooit heb meegemaakt. Zelfs een eend houdt zijn snavel, als hij merkt dat zijn gesnater geen resultaat heeft.

  Waarom deze opmerking dom is :
  Er zijn in Nederland waarschijnlijk zo’n 5 miljoen gebruikers met de naam “beheerder”.
  Dit is mijn website. OBA is ergens anders. Ik heb hier een stuk of 5 users, en beheerder is degene met admin rechten, die ik kan gebruiken om jullie commentaar te modereren. Ik kan ook inloggen als “knutselsmurf”. Er is ook een gebruiker met de naam “Pipo”, een “actualities”. Een andere website die ik heb heeft alle 8000 users van VKblog. Ina Dijstelberge heeft ook een website. Mihai heeft er ook een, en Jezzebel ook. OBA is een andere website. Daar heb ik ook een user, die heet knutselsmurf. Ina heeft daar meerdere users, waarvan beheerder er 1 is. Zo heeft ze ook meerdere users bij VKblog, zodat ze kan laten zien of ze namens zichzelf schrijft, of als beheerder OBA.

 38. beheerder says:

  @sufferd : Je verhaal lijkt me niet geschreven door iemand die de naam “sufferd” verdient. Alleen vraag ik me af waarom je het hier post, in plaats van onder een topic dat over politiek gaat. ( fout geplakt misschien ? )

 39. beheerder says:

  @PHM
  Voor een ddos aanval heb je niet veel computing power nodig, of een snelle internetverbinding, maar veel ip-adressen. Die verkrijg je door gebruik te maken van een netwerk van gekraakte computers, een botnet. Een slimme firewall kan een ddos aanval herkennen en blokkeren. Ik ben daar geen expert in, maar daarom is het belangrijk om vrienden te hebben. Als je alleen maar vijanden kent, kost alles inderdaad 100 euro of nog veel meer.

 40. P.H.M van de Kletersteeg says:

  Ik weet niet precies hoe het werkt; maar die knapen zijn software experts; en 100 euro is dan niet veel.
  Ze gebruiken of een universiteits cmputer of een staatscomputer uit veiligheid.
  Maar voor mij is dat niet interesant.
  Mijn punt is simpel en duidelijk: verneukt iemand mij, dan pak ik terug; en een aanvaller kan meer doen dan een verdediger.

  Maardat is niet relevant.
  trouwens; zo vaak ben ik niet gebanned bij oba; eentje een tuthola met een iq van een bromvlieg; ben ik echt niet zo rouwig om; een een trouwe seniele volgeling van haar; interesseert mij geen moer.
  Voor de rest nergens zover ik weet.
  Dus wat is de issue?

  De VK tel ik niet mee; dat is een stervend paard.

  Maarre; on topic: heb ik nou gewonnen of niet?
  grutte pier, fred van de wal, ely?

 41. beheerder says:

  @P.H.M. :
  Iedereen heeft iets raars met sex.
  Bij jou is het de behoefte om vrouwen zo grof mogelijk te beledigen. OBA is nog maar heel klein; het is met 3 leden begonnen en binnen een paar weken had je je eerste ban. VKblog is 40 keer groter, al is het aantal slapende bloggers daar 10 keer groter.

  Je hebt geen prijs, maar ik schreef al dat er wellicht meerdere bijna-goed oplossingen zijn. Het is niet de broer van Appelvrouw en het is ook niet Mihai, al was het alleen maar omdat hij het zelf denkt. Grutte Pier doet weleens wat voor een ander, dus die is fout. Fred van der Wal is op een aparte manier soms toch aardig, dus die valt ook af. Ely is niet het onderwerp van de prijsvraag, omdat iedereen meteen weet dat hij het is als je hem beschrijft.

 42. Reine jRagolo says:

  Het was goed bedoeld hoor die opmerking over de beheerder van OBA.
  Ben jij zo’n opgewonden standje?

 43. P.H.M van de Kletersteeg says:

  Weet niet waar jij denkt het recht vandaan te halen mij te beldeigen of te beoorelen.
  Als ik iemand beledig, is dat in retour; dan heeft hij/zij mij eerst beledigd; zo simpel is dat.
  Nou neem ik aan, dat niet eenieder die van plan is mij te beldigen dat erst bij een gefrustreerde tuinkabouter laat registreren; maar weet ik ervan bijt ik terug.
  En als dat een vrouw is, nou en?
  Maar wel, en dat is verifieerbaar: jouw bek is te groot en beledigend.
  Als ik een randdebiel met grote bek nodig heb om mij te beoordelen, ben je de eerste die ik bel.

  Maar je hebt zo’n grote bek; waar ben ik dan gebanned? ik kom niet verder als 2.
  Is mogelijk dat ik ergens gebanned ben waar ik nooit kom.
  Maar laat die enorme aantallen eens zien?
  Maar ik ben wel nieuwsgierig; ook van wie de eerste ban zou zijn geweest toen Oba nog maar 3 leden had.

 44. P.H.M van de Kletersteeg says:

  en toen was het zoals te verwachten was–stil

 45. beheerder says:

  Ik hou rekening met lezers. Het was een mooie afsluitende tekst. Als ik er een leuterverhaal onder schrijf, gaat de aandacht naar mij. + Ik heb nog een hoop te doen.

 46. P.H.M van de Kletersteeg says:

  Ok noem er eens een stuk of 10, ok, dan 5…ik ben tolerant…

 47. beheerder says:

  De afgelopen 2 weken heb je er bij het relatief kleine OBA 2 gescoord. 1 % extrapolerend naar de 8000 van VKblog is dat 80, en er zijn nog veel grotere. Ik ga geen namen van mensen noemen, maar het toont wel aan dat je onverbeterlijk bent.
  Je kan hier ook een ban krijgen, ik zit niet op je verhalen te wachten.

 48. P.H.M van de Kletersteeg says:

  Op het VK blog had incidenteel een ban.Als ik alles optel over een jaar of 5: niet meer dan 6.
  Maar op het VK gaf VK ban.
  Dus het valt allemaal nog wel mee.
  Daarnaast: als na een weekend mijn reacties werden gewist door VK, waren ook mijn tegenstanders pisnijdig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.