handen wassen !

Het is dat het zoveel water kost, anders zou ik er uren naar kunnen kijken :
de belletjes die je ziet als je je handen onder de kraan houdt.
Het zijn net parels.


Posted

in

by

Tags:

Comments

13 responses to “handen wassen !”

 1. Ina Dijstelberge Avatar

  Zelfportret ? 😉

 2. Margo Avatar

  Water is leven.

 3. Jezzebel Avatar

  Mooie foto.
  .

 4. spuit11 Avatar

  Het doet me aan iets anders dan parels denken 😉
  Hele mooie foto.

 5. knutselsmurf Avatar
  knutselsmurf

  @Ina :
  Klopt.
  Ik moest wel even nadenken hoe ik dat voor elkaar kon krijgen. Met een statief krijg je alleen je rug op de foto. Ik heb het statief op de aanrecht gelegd, met een kussentje en een stapel tijdschriften er bovenop. En die camera heeft een draaibaar display dat er gewoon om vraagt. Verder heb ik natuurlijk geflitst, en de focus staat op manual.
  De helft van de foto was niet interessant, dus die heb ik er af gesneden, en mijn roze handen leidden alleen maar af van de essentie, dus ik heb hem zwart-wit gemaakt.

 6. knutselsmurf Avatar
  knutselsmurf

  @Spuit11:
  Kikkerdril ?
  Sex ?

 7. Glaswerk Avatar

  Het nuttige met het aangename combineren.

  Ik heb het statief op de aanrecht gelegd, met een kussentje en een stapel tijdschriften er bovenop.

  Dat zijn de betere experimentele opstellingen.
  Je doet je pseudoniem eer aan 😉

 8. spuit11 Avatar

  Inderdaad, kikkerdril lijkt er meer op vind ik.

 9. Barbara Avatar

  Weet je wat ook leuk is? Als je dan toch je handen wast, neem lauw water, een hoop afwasmiddel, en maak er de prachtigste bellen van, met je handen. Als je dat sop op je aanrecht maakt dan kun je met je handen allerlei luchtbouwsels maken, zonder blazen.

 10. beheerder Avatar
  beheerder

  Daar heb je niet toevallig een foto van ?
  ( ik kan me voorstellen dat dat lastig is, zonder assistent )

 11. rikus Avatar

  Van dit soort foto’s kan ik niet veel maken er zit te weinig contrast in
  Maar ik weet wat je bedoelt.
  Ik had vroeger bij mijn boerderij een prachtige vijver in de tuin met een fontein. Ik kon daar ook uren zitten kijken naar het neervallende water, vooral als er een beetje een dwarrel wind stond dan gaf dit een vaak een prachtig en onverwacht effect. Het was ook heel rustgevend.
  Toen kon ik nog wel goed zien.

 12. Aline Avatar

  Je hebt de tijd dus genomen om je handen te wassen…

 13. knutselsmurf Avatar

  @Aline :
  Als ik geen tijd meer heb om mijn handen te wassen, ga ik dood. Ik kan niet tegen plakkerige handen. Dit is een “bedachte” foto. Het plaatje zat al een hele tijd in mijn hoofd, en opeens besloot ik om het maar eens te proberen. Het stond in 10 minuten op internet. Dat ruimt op, in je hoofd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *