PuSH faq

Deze post is een eerste opzet voor een Frequently Asked Questions voor PuSH, het nieuwe real-time publicatie systeem van OBA

Om het mogelijk te maken dat OBA een plaatje toont bij de tekst van je blog, moet de volledige blogtekst zichtbaar zijn voor onze spider. Als er alleen een samenvatting mag worden bekeken, is er alleen een stukje tekst zichtbaar voor ons. In de toekomst gaan we misschien de blogs zelf afgrazen, op zoek naar afbeeldingen, maar om het vandaag al werkend te krijgen, is het nodig de juiste instellingen te hebben. Hieronder volgen voorbeelden van hoe het moet bij een blogspot blog, een web-log blog en een wordpress blog. Er is niets moeilijks aan. Overigens werkt alles prima zonder plaatjes, maar voor veel mensen geldt dat ze eerder geneigd zijn een link aan te klikken als ze een preview zien.

 

 


Read Offline:

1 thought on “PuSH faq”

  1. met dank aan Mihai voor het verduidelijkte wordpress-feed plaatje.
    Wellicht ten overvloede : je moet dus niet alles overnemen wat je ziet, het gaat om de “feed” instellingen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.