Op bezoek geweest bij gevonden-voorwerpen ?

Hoe komt het toch dat ik zoveel meldingen in mijn errorlog zie ? , dacht ik net.
Wat blijkt :
Veel bezoekers hebben niet allen hun eigen blog meegenomen, maar ook een deel van mijn inventaris.
Ze hebben bij het importeren van hun blog ook de pages megenomen, hoewel in de gebruiksaanwijzing stond dat ze dat uit moesten zetten. Het gevolg is, dat ze nu op hun blog een menukeuze “afbeeldingen” hebben, waar een link onder zit naar mijn server. Als iemand er op klikt, krijgt hij een foutmelding. En ik krijg weer een regeltje in de error-log.

“Afbeeldingen” was met opzet een page, omdat alle blogs “posts” waren. Als je alle “posts” importeerde, had je je complete blog.

Read Offline:

2 thoughts on “Op bezoek geweest bij gevonden-voorwerpen ?”

  1. hoewel in de gebruiksaanwijzing stond dat ze dat uit moesten zetten

    Waarom heb je die mogelijkheid dan niet (tijdelijk) uitgeschakeld.

    Misschien dat je stap voor stap kunt aangeven hoe men het weer ongedaan kan maken, want het lijkt me vervelend om met al die foutmeldingen opgescheept te zitten. Hoewel, als je sommige relifanaten mag geloven heb je er hooguit tot vanavond 23:59 uur last van 😉

  2. Dat zou ik zeker gedaan hebben, als je het in WordPress zo fijnmazig kon regelen. Er zijn een kleine 100 capabilities, maar je blog exporteren is een ondeelbare optie.

    Ik denk dat het vergaan van de wereld op het laatste moment wordt uitgesteld. Ik kijk voor de zekerheid straks nog even naar het nieuws.

Leave a Comment

Your email address will not be published.