Een ezel…

stoot zich niet tweemaal aan denzelfden steen.
Een oud spreekwoord, ik heb het vaak moeten horen als kind. ( waar ik vandaan kom was de tekst licht anders )
Cees heeft het nog steeds niet geleerd.
Cees is een crimineel, en hij lijkt vastbesloten het leven van voor de dag dat hij gepakt werd weer op te pakken. De gevangenis heeft hem geen beter mens gemaakt, in tegendeel.

5 Jaar geleden was er Tun Sun, en in de gevangenis heeft Cees veel nieuwe dingen geleerd en een aantal soortgenoten van Tun Sun ontmoet.
Alan Perry viel af, want die kreeg 3 jaar.
Russische drugsbaronnen zijn een maatje te groot voor Cees, dus daar kon hij ook niets mee.
Verak is de nieuwe Tun Sun geworden.
Hij wordt nu opgepoetst, hij zat eigenlijk onschuldig vast, net als Cees.
Cees is nog steeds begaan met het lot van de Cambodjanen, en hij heeft nog steeds de drang om ze te helpen. Geen kindertjes deze keer, dat valt te veel op. Nu zijn het de mensenrechten.
Daar is natuurlijk veel geld voor nodig. Binnenkort kunnen we dus hartverscheurende verhalen en foto’s zien over ontruimingen. Die foto’s en die verhalen zijn echt. De bedoelingen van Cees zijn nep. Cees helpt alleen zichzelf.

Er bestaan al mensenrechtenorganisaties in Cambodja, en die doen wel wat ze beloven. LICADHO is de grootste, maar er zijn er meer.

Cees is in de gevangenis al begonnen smalend te schrijven over Licadho. Veel gevangenen zijn verslaafd, of lopen het risico dat te worden, en Licadho geeft in de gevangenis voorlichting over drugs. Cees noemt dat hun enige werk.
Waar Verak precies voor gevangen zat weet ik niet. Veel eigenaren van bars en hotels proberen hun inkomen aan te vullen met drugshandel en prostitutie. Best mogelijk dat hij daarvoor is gearresteerd.

Cees is ook al een maand lang subtiel aan het bedelen om geld voor levensonderhoud. Iedereen moet weten dat hij niet bij zijn bankrekening kan en dat hij geld nodig heeft. Ik zou in zo’n geval een briefje aan mijn familie schrijven en vragen of ze me een half jaar lang een paar duizend euro konden lenen. Zo duur is het leven daar niet. Je stopt een bankpasje in een enveloppe en stuurt het naar Cees. De pincode bel je even door. Een kind kan het.
Ik zou zeker niet mijn problemen delen met de hele wereld. Daarom geloof ik die problemen ook niet. Als ik weet dat ik voorlopig geen geld krijg, ga ik geen MacBook kopen. Eten en een dak boven je hoofd zijn belangrijker.


Posted

in

by

Tags:

Comments

36 responses to “Een ezel…”

  1. lidy Avatar
    lidy

    Ha Knutsel, god man wat ben ik blij dat je weer schrijft, want ik was gisteren bijgelezen en zat me onderhand weer te verbijten. Niet zozeer vanwege Cees, want die kennen we zo onderhand, maar die kliek rond hem. Die ongelooflijke dombo’s, die nooit eens een kritische vraag stellen maar uitsluitend in staat zijn hem, uiteraard zeer vrijblijvend, een veer in zn kont te steken.

    Man, ik had me voorgenomen om het hele geval Cees los te laten, en er op te vertrouwen dat overheden hun werk zullen doen en hem in de gaten houden. Maar je zult nog zien dat hij het weer voor elkaar gaat krijgen dat er straks mensen geld aan ‘zijn goede doel’ gaan schenken.

    Hij is in staat om elk nadeel in zijn voordeel te herschrijven, als je begrijpt wat ik bedoel.

    En hij kan fantaseren als de beste. Ik weet dat, ik heb het zelf ervaren met dat verhaal van dat inmiddels beruchte fietstochtje.

    Kijk maar hoe hij het verhaal rond die jongen van 14 herschrijft, maar ipv 18 is die jongen nu ineens weer 17.

    Hij weet donders goed dat hij pas na het uitzitten van zijn voorwaardelijke straf zn paspoort terug krijgt en dat is 22 oktober 2011. Maar hij blijft schreeuwen om dat paspoort.

    Man-o-man, wat een kerel. Nee, dit is geen kerel, dit is een man die zich gedraagt als een verwend jongetje dat zn zin niet krijgt en dat zich alles denkt te kunnen permitteren. Grenzeloos is wat hij allemaal durft te schrijven. Dat hij daarvoor nog niet is opgepakt. Afgezien van het feit dat hij jou en mij heeft bedreigd met de dood, ook de rechters in Cambodja kunnen op cyaankali in de champagne rekenen, als het aan Cees ligt. Allemaal satire met een realistische ondertoon, jaja! Die Cor noemt hem een mopperkontje of zo iets. Het is toch niet te filmen.

  2. lidy Avatar
    lidy

    Hoewel, er moet zich in zijn buurt wel een ezel ophouden. Je weet wel, die van ezeltje rekje, ezeltje strekje, want zo heeftie helemaal niks en toch heeftie alles. Ook zo opmerkelijk: Ze hebben een cd met foto’s over het hoofd gezien. Cees ook een hele tijd blijkbaar, maar hij had die foto’s nodig en toen heeftie even aan de staart van die ezel getrokken en zie daar, nu heeftie ineens weer de beschikking over zijn foto’s uit 2007. Het is toch een aaneenschakeling van wonderen. De man leeft in een wonderlijke wereld. Ik kan wel begrijpen dat zijn trouwe bezoekers gaan hallucineren. Cees is een grote tovenaar.

  3. knutselsmurf Avatar
    knutselsmurf

    Hij liegt over een aantal dingen. Zijn foto’s staan op photobucket en dat soort sites, en ze zijn bewerkt met photoshop voor windows. Hij heeft in het verleden een hele serie blogs gehad, maar nu komt hij overal stomme vragen stellen. Fotografie idem. In de 60-er jaren al wedstrijden gewonnen, en anno 2010 wist hij niet meer wat “diafragma” precies was. Het is kennelijk een manier om jezelf onschuldig te laten lijken in de ogen van de mensen die denken dat hij het echt niet weet.

  4. lidy Avatar
    lidy

    Ja daar is Cees inderdaad een kei in. Toch is hij geen strateeg. Telkens zie je in zijn schrijfsels het volgende patroon: Hij wil iets, wordt dan geconfronteerd met een probleempje, begint hard te schreeuwen, merkt dan, door reacties, dat er andere aspecten spelen en probeert zich er op zijn manier weer uit te draaien. Dat zie je nu ook in het dagboek dat hij aan het herschrijven is. Ineens heeft er binnen de gevangenis een discussie plaatsgevonden over de leeftijd van die Lin. En zo heeft hij dat probleempje ook weer gladgestreken, denkt hij. Maar zn daden/schrijfsels getuigen nu ook weer niet van tactisch vernuft.

    Vooropgesteld, hij is -als ik hem zo lees- wel in de veronderstelling geweest dat hij was vrijgesproken, anders had hij dat vonnis nooit gepubliceerd.

    Dus eerst claimde hij volledige vrijspraak, en nu maakt hij er van dat hij 18 maanden voorwaardelijk heeft gekregen, waarvan hij dan tien maanden in voorarrest heeft gezeten. Dus hij draait al een beetje bij. Maar het vonnis is heel duidelijk: 18 maanden gevangenisstraf voor bewezen strafbare feiten en hij krijgt daarvan 8 maanden voorwaardelijk opgelegd.

    Cees is verteld, als je zn reactie leest, dat hij zijn paspoort pas in oktober (dat is in Nederland ook zo geregeld)terug kan krijgen, niettemin schrijft hij daarna: Ik wil mn paspoort terug. En dan maant hij zijn bezoekers, eigenlijk zn ezels, om een brief te schrijven naar Buitenlandse Zaken. Zoals ze ook en masse een brief hebben geschreven naar de Volkskrant om hem toegang te verlenen tot zijn blog. Nou ik schat dat de VK hem nimmer meer zal toelaten. Tja en Buitenlandse Zaken zullen inmiddels Cees ook wel kennen en gepast reageren. Dus niet 🙂

    Cees wil zijn bezoekers laten geloven dat men in Cambodja niet het onderscheid weet te maken tussen een onschuldige foto van een bloot kind en kinderpornografie. De lezers van het vonnis krijgen zelfs vooraf leesinstructies van Cees. Wat dat betreft is het maar goed dat ze in Nederland dat onderscheid inmiddels wel kunnen maken. Die hebben geen instructies van Cees meer nodig.

    En dan kom ik weer terug op zijn niveau van denken. Hij schreeuwt nu wel om dat paspoort, maar ziet even de consequenties over het hoofd. Want stel dat hij dat paspoort terug krijgt, wie garandeert dan dat hij in Cambodja mag blijven?

  5. knutselsmurf Avatar
    knutselsmurf

    Een computer heeft hij al, en “muziekCD’s” koop je voor een appel en een ei op de markt.
    Er bestaan ook mp3 spelers.
    Die in beslag genomen spullen vormen een bedreiging voor Cees. Stel je voor dat de rechter die hem de hand boven het hoofd gehouden heeft opeens omvalt en ze op het idee komen om die spullen naar Nederland te sturen ?

  6. Lidy Avatar
    Lidy

    Vragen, vragen, vragen. Ik krijg de neiging om contact te zoeken met die instanties, zoals ING en BuZa om eens te vragen hoe het nu werkelijk zit. Want je zult maar in het buitenland zijn en niet meer kunnen beschikken over je eigen geld. En dan de rol van BuZa: Dat ze hem geen kopie paspoort willen geven, daar kan ik me alles bij voorstellen, dat zou een politieke rel veroorzaken, maar ze kunnen hem best voorzien van een soort identificatie waarmee hij naar een bank kan gaan. Hij doet voorkomen alsof al die instanties volkomen weigerachtig en onverschillig zijn. Hoe zit dat?!

  7. knutselsmurf Avatar
    knutselsmurf

    Doe geen moeite.
    Hij moet “iets” op zak hebben.
    Zonder paspoort en visum rondlopen in een vreemd land, dat kan natuurlijk niet.
    Hij zou bij de eerste de beste controle weer in de cel belanden.
    Hij moet ergens mee kunnen zwaaien om dat te voorkomen.
    Hij kan ook zomaar een kamer huren in een hotel.

  8. lidy Avatar
    lidy

    Dat kan niet want hij is in vrijheid gesteld met een officieel document, gekoppeld aan het vonnis, http://ceesincambodja.wordpress.com/2011/03/09/wennen-aan-vrijheid-7/, en als ik dat lees dan moet hij de voorwaardelijke straf daar in Sihanoukville uitzitten. Dus er zal iets van een meldplicht moeten zijn. Dat kan niet anders. Hij wordt niet opgepakt en in de cel gesmeten omdat hij geen paspoort kan tonen. Dat zou volstrekt onlogisch zijn.

    Het is niet alleen het liegen, dat Cees doet, maar ook het weglaten van informatie, dat het zo ondoorzichtig maakt.

    En dan nog: Het zou toch logisch zijn om dan onmiddellijk naar het politiebureau te gaan om het in orde te maken? Hij komt dan weer met de riedel dat dat niet gaat omdat het Cambodja is en om het nog spannender te maken haalt ie er de Rode Khmer bij of de corruptie en dan weet je het wel. Tja en dan zijn we weer rond. Maar dat liedje kennen we nu zo langzamerhand en ondertussen schaft hij zich wel een duur Macbook aan en leegt ie menige fles rode wijn.

    Ik moet er maar niet te lang over nadenken Knutsel. Het is dat ik er niet tegen kan niet te weten hoe het nu precies in elkaar zit. Ik ga weer eens wat anders doen, dat is veel beter voor me. 🙂

  9. lidy Avatar
    lidy

    Ach Knutsel, het is werkelijk weer zo’n wonder in die wondere wereld van Cees.

    Vandaag, sinds een paar minuten, zit het Cees weer helemaal mee. Hij kan morgen pinnen en binnen drie weken weer bankieren met de ING.
    http://ceesincambodja.wordpress.com/2011/04/04/geen-kwaad-woord-over-de-ing/

    Nou ja hoef ik mn nichtje, die bij de ING werkt, niet meer ter verantwoording te roepen. Ik wou haar net vragen hoe dat toch allemaal kon daar bij die ING van haar 🙂

  10. knutselsmurf Avatar
    knutselsmurf

    Nee, waarom zou je je druk maken om wat hij uit zijn duim zuigt, en wie dat wil geloven ? Hij is er inmiddels zelf ook achter dat hij zijn verhaal een andere draai moet geven. Hij kan weer pinnen.

    Het is mooi weer hier.

    edit : Je had het zelf al gezien 🙂

  11. henri Avatar
    henri

    Fijn dat je er weer bent. Wat vind je van deze tekst van Cees op 2 april:” Ja, ik schrijf dit met een halve fles Cabetnet Sauvignon op, in een gezellig restaurantje op Victory Hill, waar de mooiste meisjes zich aan je opdringen en waar je stevig in je schoenen moet staan om ze te weerstaan.”? Dat moet toch niet moeilijk zijn als je van jonge jongetjes houd, zoals hij mij bevestigde.
    Cees probeert ons te laten geloven dat zijn seksuele voorkeur 180 graden is gedraaid.

    En dan het verhaal van vandaag, 5 april, over die Vietnamese vriend. In maart 2005 vond Cees hem al te oud. Hij was toen 18 jaar! Cees wil hem niet meer zien.

  12. lidy Avatar
    lidy

    Met de foto van Hillary Clinton die foto’s van de slachtoffers van de Rhode Khmer bekijkt wil hij suggereren dat het huidige bewind soortgelijke martelpraktijken toepast en heeft toegepast op zijn vriend.

    Hij geeft in ieder geval toe dat hij een vriend had. Overigens een vriend die hij al eerder ruimhartig van geld heeft voorzien uit de pot donaties.

    Cees is een meester in het zodanig herschrijven van een negatief feit dat hij er ook nog als held uitkomt. Hij heeft dus smeergeld betaald aan die Vietnamese vriend en hoogstwaarschijnlijk heeft die hem, om de prijs op te drijven, verteld dat hij een klap in zn gezicht heeft gekregen en gemarteld is, want Cees is er zelf uiteraard niet bij aanwezig geweest. En ook de vriend is natuurlijk een held, zn geld dubbel en dwars waard, want hij heeft Cees niet verraden.

    En dan is die jongen niet meer de ex-vriend, maar zijn vriend geworden die hij met een buidel vol geld, om een nieuw bestaan op te bouwen in Vietnam, heeft uitgezwaaid. Waarschijnlijk met heel veel krokodillentranen en een zakdoek door de tralies heen.

    Henri, die man kan zo fantaseren.

    Knutselsmurf heeft er volgens mij al een keer over geschreven over die Vietnamese vriend, ivm de boekhouding en de absurd grote bedragen die naar deze jongen toegeschoven werden.

  13. admin Avatar
    admin

    Klopt.
    Tyem, de automonteur.

  14. lidy Avatar
    lidy

    Ja dat is ook waar ook. Die kreeg een peperdure plotter van hem. Wat moet een automonteur nu toch met een plotter? Bovendien lijkt me dat je in Cambodja goed de kost kunt verdienen met het repareren van auto’s.

  15. admin Avatar
    admin

    Plotter was een woord in de boekhouding. Cees kende dat woord waarschijnlijk uit de tijd dat hij nog bij Rijkswaterstaat werkte. Een automonteur heeft geen plotter nodig. Om airco’s te repareren heb je wel ander gereedschap nodig. Ik denk niet dat hij dat had, of zelfs wist hoe zo’n systeem werkt. In Nederland kunnen alleen gespecialiseerde bedrijven iets aan je airco doen. Een gewone garage heeft daar de middelen niet voor. Het is allemaal fake.

  16. M.J. van den broek Avatar
    M.J. van den broek

    Hierboven wordt nogal fors uitgehaald naar Cees en dat is naar mijn mening wat overdreven. Cees een crimineel dat lijkt mij wat overdreven. Als we zijn blogs lezen dan zien we het verslag van een mislukt leven waaruit hij eerder als onnozel en dom dan als crimineel tevoorschijn komt.
    Bij Rijkswaterstaat niet verder gekomen dan schaal 9, zijn huwelijk mislukt, de relatie met zijn kinderen verstoord, zijn project mislukt. Als kroon op zijn bestaan tenslotte een veroordeling wegens pedofiele handelingen.
    Zakelijk was Cees ook een volledige mislukking. Hij kan zijn eigen financiële zaken niet goed regelen, hij heeft de juridische zaken rond de school en het weeshuis niet goed geregeld en toen hij wegviel stortte alles in. Hou het voortaan maar bij tennissen en verhaaltjes schrijven Cees.

    Cees blijft maar volhouden dat hij onterecht veroordeeld is en zijn vriend Paco is zelfs verbaasd dat het niet in het nieuws is gekomen dat hij vrij is gekomen. Wel eens in de krant gelezen dat een veroordeelde de gevangenis heeft verlaten Paco? Of hadden ze voor Cees een uitzondering moeten maken?

    Enige weken terug was er een reportage op de BBC, de Paedophile Hunters, die voornamelijk in Cambodja was opgenomen. Veel lieden van het type Cees, oudere mannen, die niet begrepen waarom ze gearresteerd waren. “Ik hielp de mensen alleen maar!”
    Cees blijft maar bittere verwijten maken naar Tun Sun, die de schuld is van alles. Een hele lijst met diefstallen en andere wandaden. Het was natuurlijk bekend bij Tun Sun dat Cees zijn handen niet thuis kon houden bij zijn spelletjes met de jongetjes, die praten daar natuurlijk over. 500 Riel is maar negen Eurocent, maar als je vader nog geen euro per dag verdiend dan is het veel geld en daar heb je wel wat gefriemel voor over. Ook de ouders maakten er geen problemen van, je wilt je weldoener niet tegen de haren in strijken tenslotte en zo erg was het uiteindelijk niet.
    Een beetje zielig en beschamend wel, een oude man met kleine jongetjes op schoot en zijn hand in hun broekjes. Het is begrijpelijk dat Cees blijft ontkennen.

    Cees was wel chantabel geworden en daar maakte Tun Sun gebruik van. De verhalen over omkoperij van de NGO’s zijn natuurlijk volledig ongeloofwaardig. Terre Des Hommes die Justitie omkoopt om iemand op te laten pakken die zij als concurrent zien, kom nou! En dat terwijl hij zelf openlijk opschrijft 30.000 dollar aan de zaak kwijt te zijn geweest. Wie is hier nu corrupt?

    Het gaat weer wat beter met de gezondheid van Cees en dus begint hij weer praatjes te krijgen. Hij geeft er keer op keer blijk van totaal geen empathisch vermogen te hebben, zit vol zelfmedelijden en lijdt aan grenzeloze zelfoverschatting. De Nederlandse overheid moet maar voor hem klaar staan als hij dat nodig acht, Kranten en tv moeten berichten dat hij onschuldig was en is vrijgesproken (hoewel dat dus onzin is), en de Volkskrant moet hem onmiddellijk zijn blog terug geven. Alles wat hij niet begrijpt is stom, achterlijk, waardeloos.
    Hij beseft nog steeds niet dat hij door iedereen, op een paar lieden met hun eigen agenda na, als een vies oud mannetje wordt wordt gezien dat misbruik maakte van zijn positie, met kinderen rommelde, en Nederland in Cambodja te schande maakt. Wat moeten die Cambodjanen zo langzamerhand van ons denken met al die dikke oude mannen uit het westen die daar heen komen om hun lusten bot te vieren?

    Ook de Cambodjanen krijgen er keer op keer van langs. In Australië zeggen ze: “De Engelsen zijn te beleefd om eerlijk te zijn, de Nederlanders zijn te eerlijk om beleefd te zijn”. Cambodjanen zijn uiterst beleefd, ze willen Cees niet kwetsen, dus zeggen ze maar wat hij horen wil maar dat begrijpt Cees niet, daar is hij te lomp voor.
    Pich kon er ook niet meer tegen en is vertrokken naar zijn dorp. Pich heeft alles voor hem gedaan maar Cees kwam niet eens naar zijn huwelijk en geld voor zijn werk zal hij ook niet meer gekregen hebben. Het eerste wat hij deed na zijn vrijlating was Pich uitkafferen omdat zijn kamer niet opgeruimd was. Wat doe je dan? Je vertrekt en je neemt de schoolcomputer mee als betaling.

    Eén troost heeft Cees in ieder geval nog. Als hij naar Nederland komt dan mag hij bij Theo komen logeren, die voelt “verwantschap”.

  17. admin Avatar
    admin

    Tja, je kan van mening verschillen over wat het woord “crimineel” betekent.
    Iemand die kleingeld steelt, steelt ook een miljoen, als hij de kans krijgt.
    Wat iemand crimineel maakt, is dat hij zijn geweten uitschakelt.
    Ik vind Cees bij uitstek een crimineel, omdat hij liegt, nergens spijt van heeft en van elk onheil de schuld bij anderen legt.

  18. Van Verre Avatar
    Van Verre

    Het zou kunnen dat Cees zichzelf oprecht als weldoener ziet. In dat friemelen, als het daarbij gebleven is, ziet hij misschien geen kwaad. Misschien is hij niet meer dan die zielige mislukkeling die van den Broek in hem ziet maar helemaal gerust ben ik daar niet op. Er blijven vragen onbeantwoord die erger doen vermoeden. Waar leer je iemand kennen die je foto’s met blote kinderen toestuurt? Waarom moest er zo nodig een weeshuis komen? Wat is er van die pleegzoontjes van Cees geworden waarover hij in de loop der jaren op zijn blog schreef? Als Cees een crimineel is, in de zin van iemand die met kwade bedoelingen snode plannen tot uitvoer brengt in tegenstelling tot een oude viespeuk die impulsief bij jongetjes aan de plasser friemelt, dan kunnen we in ieder geval concluderen dat hij daarin ook mislukt is. De gevangenis heeft van Cees geen berouwvol mens gemaakt maar hij lijkt te beseffen dat het met zijn carriere in de liefdadigheid afgelopen is. Hopelijk heeft hij nu ook voldoende verstand om van jongetjes af te blijven. Als hij zijn opwinding voortaan in zijn blog kwijt kan, dan laat hem daar voor het gerief van zijn verwanten maar lekker kraaien. Het zou verder beter zijn als hij naar Nederland terug zou keren want daar kan hij beter in de gaten gehouden worden. Helaas lijkt hij dat nog niet van plan.

  19. admin Avatar
    admin

    Cees wil weten wie ik werkelijk ben, lees ik net op zijn blog. Iedereen snapt nu waarom het niet handig is je eigen naam te gebruiken op fora. Ik maak er geen geheim van waar ik woon, hoe ik er uitzie, of hoe oud ik ben. Cees heeft inmiddels 20 keer gedreigd naar de rechter te stappen. Geen probleem. Ik heb geen behoefte aan rechtstreeks contact met Cees en de zijnen, dus mijn precieze naam en adres heeft hij niet nodig.

  20. henri Avatar
    henri

    Hoi Knutselsmurf. Het is al weer lang stil hier. Sinds je laatste opmerking op 28-5-2011: en nu wegwezen, heeft Cees niets actueels over Cambodja meer geblogd. Ik vermoed dat hij er inderdaad is uitgezet. Waarom probeert hij toch de schijn op te houden dat hij er nog steeeds is?

  21. knutselsmurf Avatar
    knutselsmurf

    Het zou best kunnen. Hij publiceert alleen nog maar oude foto’s, en liegen is zo’n beetje zijn grootste hobby. Meestal is hij erg pissed-off als je het door hebt.

  22. Ina Dijstelberge Avatar

    Hij zit nog in Cambodja. (de stats zeggen mij dat) Hij wacht op een nieuw visum. Althans, hij hoopt een nieuw visum te krijgen…de cambodjanen willen hem als ongewenst vreemdeling uitzetten.

    http://ceesincambodja.wordpress.com/2011/05/28/mond-vol-tanden/#comment-1424
    http://ceesincambodja.wordpress.com/2011/06/15/pinkstervaart-2/#comment-1545

    Ondertussen lijkt hij behoorlijk paranoïde te worden.

    Hij denkt nu dat jij(Knutsel) en Lidy zijn mail hebben gesaboteerd.
    http://ceesincambodja.wordpress.com/2011/06/13/verpletterend/#comment-1522

  23. knutselsmurf Avatar
    knutselsmurf

    Alsof ik niets beters te doen heb dan virussen maken. Cees heeft weer een mooi “origineel” verhaal geschreven. Ik betwijfel of het echt gebeurd is en ik denk dat de inspiratie hier vandaan komt : http://www.hoogaars.nl/
    Ik wil niet doen alsof ik verstand heb van zeilschepen, maar ik ben wel een achterkleinkind van een scheepsbouwer.

  24. bert Avatar
    bert

    Ik hoop, dat Cees in Oktober wordt uitgewezen. De Nederlandse justitie zou hem alsnog kunnen vervolgen. A wegens pedofilie B wegens oplichting van zijn donateurs.
    We wachten af.

  25. Ina Dijstelberge Avatar

    @ Bert : Het gaat al eerder gebeuren. Hij heeft gisteren te horen gekregen dat hij het land moet verlaten….

  26. beheerder Avatar
    beheerder

    Dat zag ik. Ik zag een bezoeker in de log die die link had aangeklikt. Bijna alle bezoekers aan mijn blog komen via Google of via dit soort links. Ik denk dat Cees onderhand in het vliegtuig zit. Je kan overal vandaan bloggen.

  27. lidy Avatar
    lidy

    Nou begrijp ik de opmerking van sommige reageerders hier dat er veel meer aan de hand was daar in Cambodja. Ik lees achter de link op klokluiders on line dat juist Sihanoukville het centrum was voor de Nederlandse pedofielen en Don Bosco, waar Cees zo’n goed contact mee had, speelt daarin als ik het zo lees ook een rol. En dan te bedenken dat ik die mensen om hulp heb gevraagd. Ik begrijp nu waarom de boot werd afgehouden. Wat een misdadig zootje.

  28. Lidy Avatar
    Lidy

    Ik ben eens wat gaan lezen in de Demmink doofpot. Nogal ernstig allemaal. Drie keer raden welke naam daarin opduikt: Pinokkio. Blijkbaar een naam die gebruikt wordt als herkenningsteken voor pedofielen en pedofiele praktijken.

  29. beheerder Avatar
    beheerder

    Iemand suggereerde een keer dat het bij Cees misschien oorspronkelijk niet de bedoeling was om kinderen te misbruiken, maar dat hij zichzelf niet in de hand kon houden. Als je meteen zo’n herkenningsteken op je school schildert, dan zal de zaak wel anders liggen.

  30. Lidy Avatar
    Lidy

    Over een herkenningsteken gesproken. het herinnerde me ineens aan een foto van Jan van Orchideehouse met zijn zoontje in het zwembad. Voor zn piemeltje een soort vijgenblaadje. Ik heb daarnet gekeken maar die foto heeft Jan wijselijk verwijderd. Ook dat kon een herkenningsteken zijn voor pedofielen.

    Het zijn van die dingen die je opvallen en waar je in eerste instantie niet iets van denkt en toch is er iets mee, omdat het je bij blijft. En als ik dan weer denk aan reacties hier waar ook bij Jan vraagtekens worden gezet, dan zet ik die, zeker na wat ik allemaal heb gelezen bij Klokkerluidersonline van Micha Kat, ook.

    Het is gewoon godsonmogelijk dat hij Jan niet weet van pedofiele praktijken in Sihanoukville.

    Ik heb inmiddels zoveel gelezen door die klokkenluidersonline. Ik ben er eigenlijk stil van.

    Ik weet niet of het werkt maar hier wat linkjes naar foto’s van pinokkio:
    http://ceesincambodja.files.wordpress.com/2011/07/kleintjealbum9.jpg
    http://ceesincambodja.files.wordpress.com/2011/07/1000stevk02.jpg?w=614&h=411

  31. lidy Avatar
    lidy

    Het verhaal van Cees dat hij over een paar jaar weer welkom is in Cambodja moet je toch wel naar het land der fabelen verwijzen.
    http://ceesincambodja.wordpress.com/2011/07/08/werelden-van-verschil/
    Hij staat zelfs op de zwarte lijst en mag het land nooit meer in, lees ik net op het blog van zilvertje
    http://zilvertje.wordpress.com/2011/08/04/geen-jacht-op-pedofielen-en-pedoseksuelen-aub/
    Het bericht van ANP waar zij naar verwijst
    http://www.perssupport.nl/apssite/persberichten/full/2011/07/07/Nederlandse+pedofiel+Cees+C+Cambodja+uitgezet

  32. beheerder Avatar
    beheerder

    Cees komt zelf uit het land der fabelen.
    Als je binnen 3 jaar weer verhuist, is een koophuis niet de meest voordelige keuze.

  33. lidy Avatar
    lidy

    Inderdaad, dat denk ik ook, als je hem zo leest dan werkt hij er naar toe om tzt weer iets te beginnen in een warm land. Zn tactiek is onderhand zo helder. Het spat er van af. Ik snap nog steeds niet dat zn bezoekers er in trappen. Maar ja ik heb me wel vaker verbaasd. We zullen zien Knutsel.

  34. beheerder Avatar
    beheerder

    Dat kan hij vergeten, want het internet vergeet hem niet. Zodra hij ergens probeert fondsen te werven, loopt hij tegen de lamp.

  35. lidy Avatar
    lidy

    Jan van Orchideehouse heeft een reactie gegeven, waarvan ik vind dat deze eigenlijk hier hoort.

    Hallo Lidy,

    De advertentie van mijn zoontje werd nooit weggehaald. Als je naar mijn site gaat en daar klikt op sightseeing dan zie je foto’s van orchidee, sihanoukville, mijn huwelijk en de eerste advertentie met Jannarat. Leuke baby met tekst orchidee een echte orchidee voor zijn piemeltje en dan guesthouse. Verder nog vele foto’s
    Het is en was een advertentie om trots op te zijn met vele reakties. Zelfs nu na ruim 5 jaar weet jij je de advertentie nog te herinneren. Er kwamen reakties vanuit PP dat ik op moest passen om geen pedofielen hotel te worden genoemd maar ik moet zeggen dan mijn familie en ik daarboven staan. Zelfs Aple behoort tot mijn clientele plus nog vele andere ngo’s en die kennen allen mijn advertenties. De laatste is een tuktuk met mijn dochters en Jannarat zit achter het stuur.
    Groeten vanuit Sihanoukville.

    Jan de Jongh

    Dan was het niet zo’n vreemde gedachte van mij als je al reacties daarover hebt gekregen. Ikzelf vind het niet verstandig want het gaat er niet om of je erboven staat. Het gaat erom dat je een zaak runt in een land en blijkbaar een stad die er om bekend staat pedoseksuelen aan te trekken. Maar goed het is jouw beslissing. Ik hoop dat Jannarat een zorgeloze toekomst tegemoet gaat. Echt, een heel leuk ventje. Overigens is het geen vijf jaar geleden dat ik bij jullie was maar drie jaar geleden. Voor die tijd heb ik nooit gedacht over pedofielen. Daarna meer dan me lief is. Maar goed het kwam op mijn pad en het is dan noodzakelijk om er over na te denken. Jouw ‘vriend’ Cees deugt niet. En dat weet jij net zo goed als ik. Ik ga dat boek sluiten, Jan. Jij en je vrouw runnen een goed en leuk hotel. Ik wens je blijvend succes daarmee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *