VKblog bug nr. 10.845

Ik heb net weer een half uur besteed aan zoeken naar een bug in de importer die geen bug bleek te zijn. De importer telde 152 berichten, terwijl het er volgens VKblog 155 waren. Vreemd. Het eerste en laatste bericht waren aanwezig. Met de hand natellen leverde inderdaad 155 berichten op. Zucht. Dan maar net zo lang vergelijken tot er een verschil te zien is :

Inderdaad, hij slaat er hier een over. Maar……


Read Offline:

2 thoughts on “VKblog bug nr. 10.845”

  1. Het zou kunnen komen omdat mensen een bericht meerdere malen publiceren. Vooral toen de server van het vk tergend langzaam was hadden mensen nog wel eens de neiging om bij het bericht meerdere malen op publiceren te klikken.
    Gevolg één bericht telt voor drie of vier…..

Leave a Comment

Your email address will not be published.