En we zijn open

Nadat we in januari al de eerste blogs met eigen webhosting hebben overgezet met de importer, zijn we de afgelopen weken druk geweest met testen en verbeteren. Daarna hebben we ruim 70 blogs geïmporteerd, en nu is het dan zo ver dat de eerste niet-bij-het-project-betrokken blogger zijn blog kan ophalen.

Ramirezi : veel succes !

( Mira Delnoye is al door ons overgezet, en het blog van Jacob Hesseling zweeft nog ergens in wordpress.com cyberspace, maar zal ongetwijfeld binnen enkele uren landen )

Don’t get excited : eerst alleen Ramirezi, maar dat zijn er over een paar uur al meer.

Read Offline:

1 thought on “En we zijn open”

  1. We zijn een aantal tegenslagen verder, maar Ramirezi is zonder kleerscheuren door de procedure gelopen. De “funny-filenames” van sommige bloggers veroorzaken nogal wat problemen met zoekgeraakte afbeeldingen op WordPress, maar de meeste zijn nu wel te zien.

Leave a Comment

Your email address will not be published.